AUTOGRAF

Terima kasih kerana melayari blog ini.  Anda ingin memberikan pandangan? cadangan? komen? ulasan? pertanyaan? atau menulis tentang sesuatu catatan.  Sila catatkan pada ruangan catat ulasan di bawah.
Cara menulis :
1.  Tulis dalam petak ruangan yang disediakan.
2.  Pada ruangan ulas sebagai pilih nama/url.  Isikan nama.
3.  Ruangan url diisi jika anda mempunyai website sendiri.  Jika tidak, biarkan kosong sahaja. 
3.  Semak apa yang ditulis pada ruangan pratonton.
4.  Jika berpuas hati dengan apa-apa yang ditulis, klik pada catat ulasan.
5.  Selesai.  Selamat menulis. Terima kasih.

89 ulasan:

 1. guru2 yg sye sygi .sye hndk mengucapkan slamat hari guru buat guru2 skmkj yg akn brlangsung pda hari isnin minggu depan . sye doa kn spaye guru2 semua di di rahmati oleh Allah s.w.t dan di ampun kn dosa2 sme ade dosa kecil atau pun dosa bsar ...sekian

  yang benar = ...?....5Arif

  BalasPadam
 2. selamat hari guru kepada semua guru

  BalasPadam
 3. Terima kasih atas ucapan Hari Guru. Harap dapat tulis nama dan nama kelas. Anyway, thanks a lot.

  BalasPadam
 4. selamat hari guru ke pada semua guru2 skmkj

  BalasPadam
 5. selamat hari guru kepada cikgu2 yang berada di skmkj.terima kasih atas cikgu2 yang berjasa.hanya ALLAH S.W.T sekian terima kasih


  daripada:nor halis majid bin kamil zuhairi
  5C

  BalasPadam
 6. slamat hari guru pada cikgu naai,mdm lela,mdm habiba n all my luvly teachar.bes kn hari isnin minggu depan,mesti ade banyak aktiviti yg dijalankan nanti kan.sronok gila skola kat sini.

  BalasPadam
 7. selamat hari guru kepada guru

  BalasPadam
 8. Selamat hari guru kepada cigku hanita dan cikgu yang mengajar di SKMKJ

  BalasPadam
 9. selamat hari guru kepada guru_guru yang berada di skmkj. selamat hari guru juga kepada cikgu asmawati dan cikgu nai kerana mengajar saya dan kepada cikgu yang lain.

  BalasPadam
 10. selamat hari guru kepada cikgu nai

  BalasPadam
 11. Saya Farhan Najmi mengucapkan selamat menyambut Hari Guru kepada semua guru yang mengajar di SMKJ.Terutamanya kepada cikgu Hanita, Cikgu Nai, Cikgu Fauziah dan Cikgu Habibah. Jasa cikgu saya kenang selamanya.....terima Kasih Cikgu....

  BalasPadam
 12. Selamat Hari Guru kepada semua guru SMKJ yang mengajar anak2 saya.....Farhan Najmi(5 Arif) dan Faris Nabil(3 Arif). Jasa Cikgu-cikgu saya kenang.....

  BalasPadam
 13. selamat hari guru kepada semua guru.terima kasih kerana mengajar saya.amin

  BalasPadam
 14. selamat hari guru kepada ckgu z dan semua guru guru...

  BalasPadam
 15. selamat hari guru kpd semua guru2 yg telah banyak brjasa dan brkorban demi mendidik anak bangsa serta menjamin masadepan yang gemilang..............HIDUP CIKGU NAI, MDM HABIBAH, MDM HANITA, CIKGU Z, USTZH ZAKIAH, CIKGU AZIZIL DAN TAK LUPA JUGA KPD CIKGU ZAMANI.

  BalasPadam
 16. selamat hari guru mr nai dan semua guru
  sekian terima kasih:haizatul 5c

  BalasPadam
 17. selamat hari guru kpd semua guru2 khasnya guru2 skmkj yg telah byk brkorban demi mndidik anak bangsa.......TIMA KASIH CIKGU NAI, MDM HABIBA, MDM HANITA, CIKGU Z, USTZH ZAKIAH, CIKGU AZIZIL dan tak lupa juga kpd CIKGU ZAMANI......HIDUP CIKGU!!!!!!!!!!

  BalasPadam
 18. iiman 5c berkata14 Mei 2010 10:57 PTG

  selamat hari guru kepada semua guru.terutamanya cikgu nai. semoga masuk syurga

  BalasPadam
 19. IIMAN 5C BERCAKAP14 Mei 2010 11:22 PTG

  TERIMA KASIH GURU KERANA MEMBERI ILMU KEPADA SAYA.WAHAI GURU JANGAN LUPAKAN KAMI KETIKA SAYA SEKOLAH MENENGAH.SAYA DOAKAN SUPAYA SEKOLAH INI TERUS MAJU.KEPADA SEMUA GURU AMPUNKANLAH DOSA-DOSA YANG SAYA TELAH BUAT.

  BalasPadam
 20. selamat hari kepada semua guru.saya tidak akan lupa jasa cikgu yang telah mengajar saya.hidup cikgu!!!!!!!!!.

  BalasPadam
 21. SAYA RINDULAH DENGAN CIKGU ZUL.

  BalasPadam
 22. GURU PEMBINA NEGARA BANGSA15 Mei 2010 2:13 PTG

  "SELAMAT HARI GURU" DITUJUKAN BUAT SEMUA WARGA PENDIDIK YANG BERADA DI SELURUH TANAH AIR. WALAU DI MANA KITA MENABUR JASA, SESUNGGUHNYA PENGORBANAN KITA SENTIASA DIKENANG. BERBAHAGIALAH ANDA YANG BERGELAR "GURU".

  BalasPadam
 23. selamat hari guru saya ucupkan untuk guru2 yang telah mengajar kami semua dan mendidik kami semua untuk menjadik murid2 yang baik sekian... DARIPADA:SOFIA 4ARIF. UNTUK:SEMUA GURU.

  BalasPadam
 24. selamat hari guru yang mendidik kami supaya terus maju dan berjaya dalam bidang pelajaran sekian tarima kasih... DARIPADA:FAEZAH. 4DINAMIK UNTUK:SEMUA GURU.

  BalasPadam
 25. Nur Hidayah 4 ARIF15 Mei 2010 5:57 PTG

  Terima kasih kepada guru2 yang telah mendidik anak bangsa.

  BalasPadam
 26. sye rindula kt cikgu zulkifli

  BalasPadam
 27. nur halis majid15 Mei 2010 8:39 PTG

  selamat hari guru kapada cikgu siti norbe yang telah mendidik saya dan mengajar saya bagaimana untuk menjadi anak yang baik dan menjadi murid yang rajin terima kasih jasa cikgu siti norbe

  BalasPadam
 28. SELAMAT
  HARI
  GURU

  BalasPadam
 29. selamat hari guru kepada cikgu nai, mdm lela, mdm hanita n all my luvly teacher..sem0ga hari es0k akan jd hari yg paling beSt...

  BalasPadam
 30. MUHAMMAD HASRUL BIN ISMAIL (5G)........16 Mei 2010 12:21 PTG

  SELAMAT HARI GURU.KEPADA SEMUA CIKGU SKMKJ.SAYA SEKELUARGA DOAKAN PANJANG UMUR

  BalasPadam
 31. suhailah /5a berkata16 Mei 2010 1:52 PTG

  HAPPY TEACHER'S DAY TO ALL THE TEACHER WHO TEACH ME TO BE A GOOD STUDENT.....
  I LOVE U TEACHER

  BalasPadam
 32. SAYA HARAP CIKGU AKAN TERHIBUR DENGAN PERSEMBAHAN 5A IAITU ACHI-ACHI DAN CORAL SPEAKING.SAYA HARAP CIKGU NAI DAN CIKGU HANITA AKAN BERPUAS HATI DENGAN PERSEMBAHAN KAMI.

  BalasPadam
 33. MDM LELASHARIFAH ABU16 Mei 2010 10:17 PTG

  SALAM...
  SELAMAT HARI GURU KPD WARGA SKMKJ TERUTAMA CIKGU NAI DAN MY LOVELY FRIENDS CIKGU ROHAYU,ROSMINI DAN SHIMA YANG SENTIASA DALAM INGATAN...KEPADA BEKAS ANAK MURID MDM LELA,MDM DOAKAN AGAR KAMU SEMUA BERJAYA DLM KEHIDUPAN DAN MENJADI ANAK YG SOLEH DAN SOLEHAH...GURU PEMBINA NEGARA BANGSA....

  BalasPadam
 34. SELAMAT HARI GURU SAYA INGIN UCAPKAN KPD SEMUA GURU2 DI SKMKJ.TERUTAMA SEKALI GURG2 YANG MENGAJAR KELAS 5G.JASA GURU AMAT KAMI HARGAI.THANKZ.

  BalasPadam
 35. PN. NURULSIMAH17 Mei 2010 12:27 PG

  SALAM...SELAMAT HARI GURU UTK SEMUA WARGA SKMKJ & SEMUA GURU2 DI M'SIA..GANDAKAN USAHA,TINGKATKAN PRESTASI.BUAT K.LELA,MEMORI B'SAMAMU SENTIASA DLM INGATAN..'GURU PEMBINA NEGARA BANGSA'..

  BalasPadam
 36. CIKGU AZIZIL KAUNSELOR ANDA17 Mei 2010 3:13 PTG

  SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA GURU2 SKMKJ...HAYATILAH MESEJ INI.
  Apakah cita2 anda sblm jd guru? Mejistret?Loyar?Engineer?Anda mnysal jd guru? Cuba lihat,ada x loyar yg sggup pki topi arkitek? Ada x mejistret yg brani sarung kot doctor? Tp guru adalah SEMUA itu. Kita la doctor bila budak sakit, loyar bila parents soal, mejistret bila budak bgaduh, Hatta security guard & AHLI NUJUM pun kita! Smlam plak jd tukang kebun gotong royng perdana.. Oleh itu, banggalah jd cikgu. SELAMAT HARI GURU DR KAUNSELOR ANDA.TQ.

  BalasPadam
 37. selamat hari guru kepada cikgu z

  BalasPadam
 38. SELAMAT HARI GURU KEPADA SEMUA CIKGU

  BalasPadam
 39. ASKM CKGU NAI NI ASNIAH SAJA NAK TANYA KHABAR

  BalasPadam
 40. Ali Imron bin Imam Shobar7 Julai 2010 11:17 PTG

  Assalamualaikum kepada semua yg membaca.
  Mungkin ramai yang tidak mengenali saya.
  Saya merupakan antara alumni SKMKJ(UPSR 2003).
  Mungkin majioriti guru-guru yang telah mengajar saya dahulu tidak lagi berkhidmat di SKMKJ lagi.
  Walaupun demikian saya tetap akan mezahirkan rasa terima kasih saya terhadap guru-guru yang tidak pernah mengenal erti jemu mendidik saya sehingga saya berjaya ke menara gading sekarang.
  Berikut merupakan kelas-kelas saya dahulu:-
  1998- 1 Melur 2
  1999- 2 Bestari 2
  2000- 3 Bestari 1
  2001- 4 Arif
  2002- 5 Arif
  2003- 6 Arif
  Kepada para guru yang pernah mengajar kelas tersebut, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas didikan cikgu-cikgu semua. Semoga Allah akan memebalas jasa pengorbanan cikgu.
  Amin.

  BalasPadam
 41. Terima kasih Ali Imron kerana sudi menulis catatan di sini. Saya pernah mengajar Ali semasa Tahun 6. Tentu saya ingat Ali terutama tentang karangan yang Ali tulis. Adik Ali juga saya ajar pada tahun lepas. Semuanya murid yang hebat. Syabas dan semoga Ali akan terus berjaya.

  BalasPadam
 42. Ali Imron bin Imam Shobar15 Julai 2010 1:01 PTG

  Terima kasih Cikgu Nai...
  Amin..

  BalasPadam
 43. Cikgu Suhaili, Madam Azura, Cikgu Asmahani, Cikgu Nai and Cikgu Zakaria, i miss you CIKGU :D
  From; Natasya 6Arif '07

  BalasPadam
 44. Fakhrul-Arifin Bin Shaffie (ariaputra@yahoo.com)23 Ogos 2010 10:52 PG

  Assalamualaikum.

  Nama saya Fakhrul-Arifin Bin Shaffie. Saya belajar di Sek Mohd Khir Johari dari tahun 1972 - 1978. seronok sangat dapat melihat kembali gambar-gambar bersejarah sekolah tu. Tahniah kepada yang berusaha keras untuk menjadikan ia suatu nostalgia buat kami murid-murid lama sekolah tu. SEMEMANGNYA KENANGAN YANG TAK BISA KU LUPAKAN.

  WASSALAM

  BalasPadam
 45. salam ramadhan dan salam 1 malaysia pada semua warga skmkj... sudah hampir setahun lbh sy tgglkan tempat yg paling banyak kenangan manis yg tidak dpt sy lupakan.. di kesempatan bulan yang mulia ini sy ingin mengambil kesempatan utk memohon ampun dan maaf sekiranya ada salah silap sy pd semua... tidak lupa pd gb kter.. pn inon, pn cheok, bung sopi, nai, sharil, rasib, man,nai, wan, rizal dan semua.. anda semua tetap dalam ingatan...

  BalasPadam
 46. QURRATU FITRIAH ATIKAH BTE MD RAZI2 September 2010 9:43 PTG

  SAYA QURRATU 5G.SAYA NAK UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA GURU .

  BalasPadam
 47. selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin saya ucapkan kepada guru-guru yang saya hormati.. kalau saya ada salah harap dimaafkan

  BalasPadam
 48. selamat hari raye wat cigu 2x yg brde kat skmkj dan yg tlh mengajar saye terutame skli cigu hanita n cigu nai haraf cigu nak ampunkan dose2x saye
  SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR DAN BATIN

  BalasPadam
 49. selamat hari raya kepada cikgu cikgu yang saya sayangi dan saya hormati. kalau saya ada buat silap harap di maafkan dengan ikhlas..

  BalasPadam
 50. SeLAmAt hArI RaYA KePaDa gUrU-gUru sKmKj

  BalasPadam
 51. sye nak ucpkn ribuan terima kasih kat gru skmkj yg slama ni mgjr sye smpi mncpi 5A..sye susun 10 jari mohon maaf zhir & btin jka ad slap dan salah..smoga kcmrlgn skmkj menigkt..GANBATTE

  BalasPadam
 52. slmt hariraya wat cikgu naai n sume teacher kt skola ni.hrp2 teacher sume sudi maapkn kesalahn sye yg leps.maapkn sye.sori.

  BalasPadam
 53. muhamad amin fikri 5gigih8 September 2010 7:45 PG

  selamat hari raya aidilfitri kepada semua muslim dan muslimah yang dirahmati allah ....

  maaf zahir dan baTIN kepada semua yang mengenali saya....

  BalasPadam
 54. MUHAMAD AMIN FIKRI 5 GIGIH9 September 2010 2:01 PG

  SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

  BalasPadam
 55. SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA WARGA SKMKJ

  BalasPadam
 56. assalammualaikum kepada guru2 skmkj

  BalasPadam
 57. saya shafiqa 5g saya nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada cikgu hanita ,all teacher and my besfriend.

  BalasPadam
 58. selamat bercuti kepada guru -guru saya

  BalasPadam
 59. SELAMAT TAHUN BARU CINA kpada cg CHAN & cg LIEW...dan kpada semua guru2...trutama cg SHAHMAN dan cg2 yg mngajar 6CERDAS...2010..I MISS U...drpd ATIQAH MOHAMED..6CERDAS 2010...

  BalasPadam
 60. terima kasih cikgu,
  terima kasih kepada cikgu-cikgu skmkj terutamanya kepada cikgu azmi, cikgu terima kasih kerana mendidik saya cikgu,daripada nur fitri bt syahrial, daripada kelas 4 bestari,

  BalasPadam
 61. NUR ATIKAH BINTI ROSSIM30 Januari 2011 6:27 PTG

  NUR ATIKAH BINTI ROSSIM
  SAYA INGIN UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA GURU YANG PERNAH MENGAJAR SAYA.THANKS FOR EVERYTHING.LOVE YOU ALL.

  BalasPadam
 62. NUR ATIRAH BINTI ROSSIM (6 KRK 1)30 Januari 2011 6:41 PTG

  ASSALAMMUALAIKUM,KEPADA SEMUA WARGA SEKOLAH SKMKJ.TERIMA KASIH KEPADA GURU-GURU YANG MENGAJAR SAYA PADA TAHUN 1-6.TERUTAMANYA CIKGU HABIBAH,CIKGU HANITA,CLKGU NAI DAN CIKGU SUMITRA.LOVE YOU ALL.BYE...

  BalasPadam
 63. usth zakiah..upsr smkj88/ usth j-QAF16 Februari 2011 5:35 PTG

  Kepada semua warga skmkj marilah kita membuat satu gerak gempur untuk membuat kutipan dana pembinaan surau skmkj...semoga segala usaha kita akan menjadi bekalan dan saham akhirat kepada .marilah bersama-sama menyumbang ke akaun Tabung Derma Surau SKMKJ no akaun.5515 9300 6788..jom kita menanam saham untuk bekalan ke dunia yg abadi..

  BalasPadam
 64. apa khabar cikgu muhammad

  BalasPadam
 65. Ali Imron bin Imam Shobar7 April 2011 11:36 PG

  Assalamualikum...saya nak bertanya tentang tabung derma surau....
  no akaun yg diberikan tu utk bank apa???

  BalasPadam
 66. Assalamualikum....
  Sy nak bertanya....
  Sy akan bercuti semester insyaallah mulai 1 mei hingga 30 mei....
  adakah smkj mengadakan apa2 aktiviti yg sy boleh sertai sepanjang tempoh tersebut???

  Ali Imron bin Imam Shobar
  Alumni SMKKJ (UPSR 2003)

  BalasPadam
 67. Terima kasih atas pertanyaan Ali..setakat ni belum ada apa-apa rancangan lagi Ali..kalau ada, kami akan maklumkan pada ruangan pengumuman. Nanti Ali boleh join aktiviti yang dijalankan.

  BalasPadam
 68. Ali.. tabung derma surau.. maybank Islamic.. kat ruangan pengumuman ada dinyatakan.. lihat ruangan hadapan laman blog ni muka hadapan..ruangan pengumuman. Thanks atas pertanyaan.

  BalasPadam
 69. Assalamualaikum aper kabar SKMKJ Aper kabr sayer Amirulikhsan Putra dulu ader jager bilik E-Learning kat saner tahun 2001 ker 2002 luper sayer nak tanyer Cikgu Arif ader x di sekolah saner cikgu English dier selalu naik motor sekuter kuning kalau pergi kerja? kalu ader ni FB sayer Amirul Bin Mazlan

  BalasPadam
 70. Salam untuk Putra..(anak Cikgu Mazlankan?..rambut keriting..putih2 orangnya...holiday plaza...Cikgu Arif sekarang mengajar di SK Taman Suria.

  BalasPadam
 71. selamat hari bapa untuk guru x2 lelaki yg sudah berkahwin

  BalasPadam
 72. HAI,SLAMT BRPUASA DI BLAN RAMADHAN YG PNUH BARAKAH

  BalasPadam
 73. SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYE AIDIL FITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN.. KALAU ADA SILAP HARAP DIMAAFKAN...

  BalasPadam
 74. Salam Aidilfiri,
  Kepada semua yang sentiasa dihati
  Kami menyusun sepuluh jari
  Andai dalam bicara ada lukanya,
  Andai dalam tindakan ada sakitnya
  Jutaan maaf di pohon atas sebarang kekhilafan
  Kerana kami adalah insan biasa
  Yang tak lari dari ketidaksempurnaan
  Semoga lebaran ini mengeratkan Iagi persaudaraan kita
  Dan bersamalah kita mencari keberkatan di Bulan Mulia
  Tidak dilupakan semarak Hari Kemerdekaan
  Kita meraikannya dengan penuh penghargaan
  Harapan kami menggunung tinggi
  Agar ikatan antara kita akan terus kukuh dan mewangi
  Insya Allah diizin tuhan kita kan bersua lagi.

  -Ex- SMKJ UPSR 1999-

  BalasPadam
 75. selamat hari raya pde guru-guru di sk mohd khir johari

  BalasPadam
 76. assalamualaikum Cikgu Nai dan warga SMKJ,

  semoga semuanya dalam rahmat Allah jua. saya merakam syukur dan kebahagiaan kerana dapat "kembali" ke SMKJ yang sangat bersejarah dan selalu ada dalam hati saya. tahniah kepada Cikgu Nai (teman sedarjah sejak 1978-1983) kerana upaya menyediakan laman ini. semoga ia dapat terus merakam kejayaan dan kegemilangan alumni SMKJ.

  ikhlas,
  mawar safei, ukm.

  BalasPadam
 77. Assalamualaikum..
  saya NUR SYAHIRAH bersama adik saya NUR SYAFIQAH telah bersekolah di smkj pada tahun 2002-2007 dan 2004-2009..terlalu banyak kenangan yang tersimpan disini..kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada guru2 yang telah mengajar kami selama enam tahun..TERIMA KASIH CIKGU......

  BalasPadam
 78. nurina aisyah mohd salleh 6 krk128 Januari 2012 2:16 PTG

  assalammmualaikum,cikgu2 sume.i miss u all very much terutamanya cikgu nai,mdm habibah,mdm hanita,mdm summitra.i will never forgot u all....muahhh

  BalasPadam
 79. sharifah yasmin amira 201112 Mei 2012 7:03 PTG

  assalammualaikum,cikgu2 sume sye harap taon ni ramai dpt 5a upsr..sye nk jmpe cikgu2 sume..

  BalasPadam
 80. Salam
  saya mengucapkan syabas kepada creator blog ni.saya merupakan ex-smkj tahun 1988-1993.saya ingin mencari Cikgu Russenah Md Yusop yang mengajar kami 4 - 5 biru (1991-1992)dan 6 Mawar (1993).Terima kasih paa guru yang pernah mengajar saya antaranya Cikgu Ali (muzik),Cikgu Zainab, Cikgu Rahman, cikgu Md Sogol..dan ramai lagi.terima kasih cikgu,kami telah berjaya kini.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Yos Fatimah Bt Selamat - GB SKMKJ9 Mei 2013 10:19 PG

   Tahniah semoga menjadi contoh kepada murid-murid SK Mohd Khir johari

   Padam
 81. Salam untuk Misbaha Jilani.
  Terima kasih kerana melayari blog ini.
  Kami cuba mengesan di mana Cikgu Russenah berada sekarang, tapi tiada maklumat yang diperoleh.
  Cikgu Ali tinggal di Sri Amar.
  Cikgu Zainab tinggal di Kg. Melayu.

  Cikgu-cikgu yang lain juga tiada maklumat selepas bersara.
  Jika ada maklumat, kami akan maklumkan.
  Sekian, terima kasih.

  BalasPadam
 82. ASSALAMMUALAIKUM PADA SEMUA CKGU TERUTAMANYA CKGU YG AJAR 6 KRK TAON LEPAS(2011).......LPE NK ONLINE MSE ARI GURU ARI TU...ANYWAY,SLAMAT ARI RAYA POSE WAT CKGU HANITA,CKGU HABIBA,MDM SUMITRA N CKGU NAI.....JGAK CKGU ZACK,USTZH ZAKIAH N CKGU AZIZIL....SYE,(NURINA AISYAH BINTI MOHD SALLEH) YG PRNH BELAJAR AT SKMKJ YG CEMERLANG NI INGIN SNGT JMPE CKGU2X SUME....TPI,SYE WEIRD LA,NAPE CKGU NAI X AJAR AG AT SKOLA NIE,SEDIH AUW DNGR..HUHU....K LA,BAI CKGU...SYG SUME...AND SYG EX STUDENT SKMKJ TAON LPS(2011)...INSYA-ALLAH SYE AKN ONLINE SETIAP MLM K....MMMUAHHH...AKAN KU KNG SKOLA YG BERJASA INI...MEKASIH CKGU BAB DA AJAR SYE SMPAI SYE MSOK SIGS...BYE

  BalasPadam
 83. farhan norizan 6c4 September 2012 9:23 PTG

  selamat ari rayek..........

  BalasPadam
 84. salam...pertama sekali saya nak bgtahu yg saya rasa gembira sangattt sebab saya dapat jejaki guru kesayangan saya,,,cikgu naidatul zamrizam b abu,,,lama dah saya cari cikgu nai,,,mase terakhir jumpe tahun 1996,,waktu tu cikgu nai mengajar di sekolah rendah kebangsaan ulu tiram,,,bayangkan mase tu saya darjah 6,,sekarang umo saya dah 29thun,,,harap harap dia masih ingat salah satu pelajar nya fazlina 6 orkid,,,sampaikan salam saya buat beliau,,,rindu sangatttt,,,sekian tq

  BalasPadam
  Balasan
  1. Alhamdulillah, cikgu sihat dan terharu dengan komen Fazlina...Cikgu ucapkan Selamat Maju Jaya untuk Fazlina.

   Padam
 85. cikgu nai napew xbace mesej saye

  BalasPadam
 86. hi nama saya farhan aqmal bin momamad hermie saya ingin mengucapkan terima
  kasih atas semua guru-guru yang telah mengajar saya dari darjah 1 hingga 6 dan dari
  2008 hingga 2014 semoga berbahagia juga ucapan dari guru puan yos fatimah binti selamat juga saya ingati hingga ke besar.terima kasih cikgu saya janji akan mengenang jasa semua guru-guru terima kasih cikgu.6bestari

  BalasPadam
 87. Slamat HAri Guru ...wish the best for year 6 student UPSR

  BalasPadam